Leuke pokeravond - Reisverslag uit Waltham, Verenigde Staten van Sjoerd Klomp - WaarBenJij.nu Leuke pokeravond - Reisverslag uit Waltham, Verenigde Staten van Sjoerd Klomp - WaarBenJij.nu

Leuke pokeravond

Door: Sjoerd

Blijf op de hoogte en volg Sjoerd

03 September 2010 | Verenigde Staten, Waltham

Ha vriendjes en vriendinnetjes en eventueel bezorgde ouders ghehe,

op het moment zitten we leuk te pokeren, uit rode bekers met witte randen te drinken en naar leuke deuntjes te luisteren van een andere Sjoerd!
Morgen bezoeken we de welbekende stad van Boston. Ivm met tijdsverschil kan deze update voor het meerendeel van jullie laat in de nacht verschijnen. Schroom dus niet om hem in de ochtend te lezen, want dat mag best van mij ;-)
De enige concurrentie die ik heb met pokeren komt van een meisje dat net is begonnen met pokeren, ik moet dus kunnen winnen als ik niet te veel afgeleid word. Op de achtergrond zijn de meest idiote lui op hun aanrecht aan het dansen en hun gordijnen van de muren te trekken, het is hier echt een gekkenhuis dus. Er werd vandaag de hele dag een orkaanwaarschuwing uitgegeven, maar we merken er nog steeds weinig van. Het heeft wel een beetje geregend, maar dat was het dan ook. Ik ben nu heel serieus een potje poek aan het spelen, dus deze post wordt niet heel lang en ik ga winnen! Houdoe.

PS: de helft is geschreven door Joris ross
PEACE

PS: Sjoerd / Roris hadden onvoldoende voor nederlands

Sjoerd Klomp:

Er zaten geen spelfouten in.

Sjoerd Klomp:

Er zaten geen spelfouten in.

• 04 September 2010 - 03:13

Sjoerd Klomp:

Ik heb verloren van een meisje!!

• 04 September 2010 - 05:38

Your Mum:

Ja, nu word ik pas goed bezorgd: pokeren en gordijnen van de muren... We zullen maar zeggen dat aanrecht en gordijnen literaire fantasie van de schrijvers zijn en veeleer de sfeer dan de werkelijkheid weergeven. Zo. Veel plezier verder, waai niet weg en ga vooral door met schrijven.

• 04 September 2010 - 06:19

Je Pa:

Ha Sjoerd,

Pokeren als afsluiting van de introductieweek? Ging het bal niet door vanwege orkaan Earl?

• 04 September 2010 - 06:19

Je Pa:

Ha Sjoerd,

• 04 September 2010 - 09:06

Rick:

Hey Sjoerd,
    Speltip 54: Laat je niet afleiden door een meisje..
    Graag bij je volgende verhaal een foto van de rode bekers met witte randen :P
    Hoe vlot het met de consumptie van Dr. Pepper? :D
    gr,
    Rick

• 04 September 2010 - 09:07

Kevin:

Gezellig knus in jullie appartementje, hihihi

• 05 September 2010 - 00:40

Je hebt toch niet echt verloren van Renée :|

• 05 September 2010 - 01:16

Renee:

Haha van zon goede pokerface is het niet erg om te verliezen.

• 05 September 2010 - 01:45

De Echte Sjoerd:

kuch, hier spreekt een ware pokerkampioen

• 05 September 2010 - 23:26

Renee:

Hahah sure! Wanneer weer poker?